Poděkování klubovým partnerům

30.06.2016 21:38

Sezóna 2016 pro tým amerického fotbalu DIETOS je minulostí. Jednalo se o cestu nelehkou, ale nakonec jsme ji zvládli s vyrovnanou bilancí 3-3, a společně s námi u toho v domácích utkáních byli i kluboví partneři, kterým bychom rádi v následujících řádcích poděkovali. Vážíme si jejich štědrosti a zvláště letos se nám jí dostalo mírou vrchovatou, z čehož mohli těžit hlavně naši fanoušci a diváci na domácích utkáních. V poločasové soutěži si nešlo nevšimnout radosti, kterou jednotlivé výhry svým držitelům udělali.

Poděkování patří těmto dárcům:

  DIVADLO ŠUMPERK  

AKVAZOO RATAJ

KVĚTINOVÝ KLUB ŠUMPERK

SPEED PIZZA

MĚSTO ŠUMPERK

Festival FINGERS UP

Zápasové letáčky, které jste pokaždé obdrželi u vstupu nám vždy ochotně a za výhodných podmínek tiskla firma:  ExpresTisk Šumperk .

Pochvalu zaslouží také mediální partneři: Týden na Severu, Sumpersko.net, Šumperk.info, Šumperský deník, Šumperský zpravodaj, AKCE Šumperk, Rej.cz a ČAAF.

Fotky pro vás pořizovala naše nová klubová fotografka Lucie Podhorná.

A zapomenout nesmíme ani na ty, na jejichž práci jste si v průběhu domácích zápasů zvykli a je jejich neodmyslitelnou součástí. Jedná se o chain crew, v letošní sezóně premiérově ball boys, slečny u vstupu, kameramana, komentátora a tentokrát také velmi děkujeme obsluze občerstvení, které poskytnul p. Demeter.

V neposlední řadě se také sluší poděkovat Tělovýchovné jednotě Šumperk za její podporu a přístup. 

Autor: mik