V pátek začíná hráčům Dietos víkendové soustředění

23.03.2017 19:06

Dalším z neklamných znamení blížícího se startu nového ročníku fotbalové soutěže s účastí Dietos je tradiční předsezónní kemp. Ten se bude opět konat v domácím prostředí na Tyršově stadionu v Šumperku a areálu Sportcentra Welly, které se na tři dny stane výchozími body pro náš klub.

Na hráče budou čekat dohromady čtyři tréninky a vše bude zakončeno závěrečnou scrimmage. Čas mezi nimi bude proložen důkladnými videorozbory, společnými obědy a večeřemi, stejně tak přijde na řadu i odpočinek v podobě bazénu a mnoho dalšího. Hlavní stratég mužstva Jan Kolařík počítá s co možná největší účastí všech svých svěřenců, jelikož do startu ligy a výkopu prvního utkání (domácí utkání 16.4. se Zlínem) již mnoho času nezbývá.

,,I letos nás nemine společný kemp, který jak celý realizační tým doufá, se setká s co největší možnou účastí ze strany hráčů. Protože tento kemp je určen právě hlavně jim samotným. Pokud bude tato základní podmínka splněna, tak jsme pevně přesvědčeni, že společně s hlavním trenérem může tým zapracovat na důležitých herních činnostech spojených s blížícím se startem. Pro celý tým je to také možnost se lépe poznat i mimo hřiště,‘‘ uvedl tiskový mluvčí klubu Milan Kolařík.

Autor: mik