Hráčům končí prázdniny a přichází tvrdá šichta

01.09.2014 21:14

Stejně jako velmi rychle utekly školákům prázdniny, tak to stejné potkalo i hráče amerického fotbalu TJ Šumperk Dietos. Již tento víkend se před nimi otevírá příprava na sezónu 2015, která započne tradičními a mezi hráči ,,neoblíbenými,, fyzickými testy, při nichž se ukáže, v jaké kondici a připravenosti vstupují do dalšího ročníku. Součástí těchto testů bude také nábor nových členů do našeho klubu.

Pakliže je Ti tedy alespoň 17 let a hledáš sport, kde se spojuje síla, tvrdost, rychlost a taktika v jeden celek? Pak čekáme právě na TEBE!!

6. září 2014 proběhne nábor do našeho týmu

Nábor bude součástí tradičních předsezónních testů v areálu Tyršova stadionu v Šumperku (ul. Žerotínova 55). Sraz v 09:45 hod. u vchodu ke hřišti s umělou trávou. S sebou sportovní oblečení dle aktuálního počasí a vhodnou obuv na travnatý povrch (doporučujeme kopačky).

Náplní bude řada disciplín zaměřených na rychlost, sílu a obratnost a vyzkoušení si základních dovedností amerického fotbalu.

Pro všechny, kdo z jakéhokoliv důvodu váhají či se stále rozmýšlejí nad tím, zda-li se tohoto náboru zúčastnit či chtějí být součástí klubu, jenž celorepublikově reprezentuje město Šumperk, má svá slova s vřelým pozváním hlavní trenér a předseda v jedné osobě Jan Kolařík: ,,Věřím tomu, že si mezi nás najde cestu co nejvíce nových tváří a přinesou do našeho týmu nový impuls a konkurenci pro současné hráče. Můžeme nabídnout skvělé zázemí v týmu, který se od roku 2010 pravidelně účastní České ligy amerického fotbalu v tzv. sedmičkové verzi. Ani neznalost pravidel tohoto sportu není vůbec žádnou překážkou – v klubu je dvojice licencovaných trenérů, kteří jsou připraveni se o každého ze zájemců individuálně postarat, přičemž rádi vše vysvětlí a pomohou. V americkém fotbale se uplatní jak 60ti kg tak i 130ti kg lidé a já se budu těšit na nové tváře.“

Autor: mik