Máme nové logo!

30.08.2017 19:09

Krok, který jsme původně chtěli provést v loňském jubilejním desátém roce se nám nakonec podařilo uskutečnit až letos, kdy došlo na proměnu našeho klubového loga!

Celkově jsme vybírali z pěti návrhů z dílny designéra Petra Baráka, přičemž se sluší podotknout, že každý z představených návrhů byl zdařilý a rozhodování nebylo vůbec jednoduchou záležitostí. Po několika úpravách a následných konzultacích ohledně grafické stránky jsme společně s jejich autorem došli k finální podobě, tak jak ji nyní můžete zhlédnout právě i vy.

Hlavním kladem pro vítězný návrh byl fakt, že klub se nechtěl pouštět do cesty tvorby zcela nového loga a rozhodnul se k zachování základních rysů loga původního. Vznikl tudíž jakýsi redesign, kdy došlo ke změně vzhledu, a klubový znak nám do jisté míry dostal novější, či chcete-li modernější obal. Působí tak více dynamicky a svěžeji. Toto logo již bude počínaje dnešním dnem používáno jako oficiální a využíváno také na všech dalších kanálech, propagačních předmětech a do budoucna samozřejmě také na dresech. Věříme, že se vám tato změna bude líbit a oceníte ji, přičemž toto nové logo vezmete okamžitě za své, ač víme, že jakákoliv změna chce svůj čas.

Autor: mik, Foto: TJ Šumperk Dietos