„Máme ty nejvyšší cíle a chceme vyhrát ČLAF C“ netají se trenér Pitbulls

02.05.2014 22:20

1.) Dietos jste dokázali porazit stejným způsobem jako oni vás vloni tj. touchdownem v poslední čtvrtině, aniž by jste jim dovolili skórovat. Tudíž se dá říci, že se odveta do posledního puntíku vydařila?

Přesně tak - odveta se podařila. Naše obrana nás v poslední čtvrtině podržela a pomohla nám k výhře o jeden TD potvrzený kopem.

2.) Pokud porazíte v dalším kole Vysočinu, můžete se dotáhnout na vedoucí Bílovice, což by byl velmi povedený vstup do sezóny. Cítíš, že letošní sezóna by mohla být diametrálně odlišná, než ta první nováčkovská?

Soustředíme se na každý zápas zvlášť, tabulkou se nezabýváme. Chceme vyhrát všechna utkání a ukázat, že jsme od loňské sezony udělali kus práce. Výhodu vidím hlavně v tom, že většina hráčů má zkušenosti v ostrých ligových duelech a také příprava se letos podařila.

3.) Trošku se pojďme vrátit do minulosti – co se stalo, že jste se nakonec rozhodli letos hrát namísto jedenáctkové ligy tu sedmičkovou?

Hlasovali jsme v týmu, jestli 11s nebo 7s. Jelikož panovaly obavy, že by nás mohlo být málo, tak jsme se jako tým rozhodli rok počkat.

4.) Kam míří a kde by se až mohli zastavit Pitbulls v sezóně 2014?

Samozřejmě máme ty nejvyšší cíle a chceme vyhrát ČLAF C. Myslím, že na to reálně máme, jen nesmíme přestat s tvrdou prací a musíme obětovat fotbalu vše – tak jako doposud.

Autor: MK