Miroslav Bartoš má před sebou první zahraniční štaci!

09.01.2016 18:56

S velkou radostí můžeme všem fanouškům a sportovním nadšencům klubu DIETOS oznámit, že na začátku roku jsme obdrželi výbornou zprávu týkající se hráče, jenž své první fotbalové krůčky prováděl právě v našem klubu a také v právě probíhající přípravě se pravidelně zúčastňoval tréninků, kdy předával nabité zkušenosti šumperským hráčům.

Jedná se o Miroslava Bartoše, jenž pro příští sezónu bude oblékat dres druholigového německého klubu Ingolstadt Dukes. K západním sousedům odchází v pozici dvojnásobného mistra Českém republiky (2014, 2015), které získal v týmu Prague Black Panthers. Stihnul také nahlédnout do reprezentačního výběru ČR a právě v druhé sezóně za pražský klub se stal již právoplatným členem černých panterů v soutěžních utkáních rakouské ligy, kterou celek z hlavního města hrál současné s tou českou. V ní posbíral důležité zkušenosti, ukázal se a také mu to dodalo další energii do jeho snu, kterým bylo zahraniční angažmá.

Rok 2016 tak v šumperském celku začal velice slibně a dá se říci, že je to téměř symbolické právě při jeho oslavách deseti let existence klubu. Po celou sezónu budeme Mirkovo angažmá sledovat a přinášet vám zajímavé informace. Přejeme mu mnoho štěstí a úspěchů na jeho další fotbalové štaci a etapě v jeho životě!

Oficiální stránky klubu Ingolstad Dukes: www.in-dukes.de

Autor: mik, Foto: archiv M. Bartoše