Nábor na sezónu 2022

23.01.2022 19:23

Po zaslouženém odpočinku po sezóně 2021, která šumperským americkým fotbalistům končila díky pandemii Covidu nezvykle v podzimních měsících, tak nyní plně začínají s přípravou na ročník další, ve kterém budou chtít navázat na dosažené úspěchy, a úplně nejlépe si výkonnostní laťku ještě zvýšit. K tomu všemu jim kromě kvalitní přípravy mají také pomoci případné budoucí nové tváře v jejich kádru.

Ve druhém lednovém týdnu započali s přípravou, která obsahuje také náborovou činnost, kdy zájemci, kteří mají chuť a zápal si americký fotbal vyzkoušet, tak mají nyní příležitost! Nábory budou probíhat každou středu od 17:30 hod. v atletickém tunelu na Tyršově stadionu. Pro všechny, kteří o této možnosti uvažují bude dobré vědět, že se jedná o poslední šanci před startem nové sezóny. Hlavní trenér klubu Jan Kolařík k tomu dodává: ,,Tréninky budou probíhat společně, to znamená, že nově příchozí budou začleněni mezi stálé členy klubu. Zkušení hráči si v rámci tréninkových drilů budou opakovat fundamentální činnosti a zdokonalovat se v nich, přičemž tak mohou jít příkladem novým hráčům. Jako jednu z dalších novinek a výhod pro nově příchozí shledávám i v tom faktoru, že letos budou tréninkové nábory probíhat pěkně v teple atletického tunelu, než na venkovním hřišti, což si myslím, že toto možná zájemci také ocení.‘‘

,,Velmi rád bych na všechny zájemce apeloval, že opravdu se nemusí nikdo obávat zúčastnit náborů, ať již má fyzickou konstituci jakoukoliv. Zejména pak také cílíme na velké silné postavy, protože právě nedostatek takto stavěných hráčů nás trápí několik let. Na druhou stranu, ale přivítáme jakéhokoliv správně zapáleného jedince,‘‘ vyjádřil jedno ze svých přání vztahující se k náborům kouč Kolařík.

Klub doporučuje, aby potenciální zájemci sledovali, jak webové stránky klubu, tak především sociální sítě v podobě Facebooku či Instagramu, případné otázky či doplňující informace klub poddá prostřednictvím oficiálního emailu nebo prostřednictvím zanechání vzkazu na facebookové stránce.

Autor: mik, Foto Šumperk Dietos