Nábory pro sezónu 2021 začínají!

05.10.2020 17:59

Ročník 2020 klub vynechal, ale pro příští rok se v Šumperku s americkým fotbalem počítá. Směřují k tomu i veškeré kroky, které klub podniká. A právě nábory jsou hlavní a nezbytnou částí podzimního snažení pro návrat do kolotoče fotbalových utkání v následujícím roce, kdy jak pevně doufáme, bude situace ohledně nemoci Covid-19 daleko jasnější.

Pro zájemce o americký fotbal je připraven první náborový trénink dne 10. října 2020 od 10:00 hod. v areálu Tyršova stadionu v Šumperku. Všechny zúčastněné nicméně prosíme o docházku na 9:40 hod., aby se mohli připravit a v celou mohl náborový trénink pod dozorem certifikovaných trenérů začít. Není se čeho obávat a u všech cvičení tzv. drilů jim budou k dispozici a provedou je společně základy této hry. S sebou si stačí vzít sportovní oblečení a dostavit se k hřišti s umělou trávou v zadní části Tyršova stadionu.

,,Všechny zájemce jménem celé organizace srdečně zvu, ať pokud mají jen trošku chuť, ať nás navštíví a sami si zkusí, zda se jim vryje americký fotbal pod kůži. Pokud chceme zůstat konkurenceschopným klubem a usilovat o nejvyšší příčky, tak doplnění hráčského kádru je nezbytností,‘‘ doplňuje tiskový mluvčí klubu Milan Kolařík.

Náborové tréninky budou probíhat každý víkend, ale určitě doporučujeme sledovat naše sociální sítě, klubový web a v případě je možné se informovat na emailové adrese klubu.

Autor: mik, Foto: Šumperk Dietos