Oficiální rozpis utkání v roce 2017

07.03.2017 19:33

Zdá se, že letošní utkání šumperského klubu se ponesou ve svátečním duchu nejen z hlediska jejich přestupu do jedenáctkové verze, ale také díky termínům domácích klání, na která se mohou fanoušci těšit a začít si dělat poznámky do svých diářů.

Hned v premiéře na Velikonoční neděli 16.dubna změří své síly se zlínskými Golems, jimž budou mít hodně co vracet. Všichni ještě mají v živé paměti prohru ze závěru minulého ročníku právě na domácím hřišti. Poté je čeká výjezd do Třince na půdu možná největšího favorita skupiny, kde se postaví sebevědomím Sharks. O týden později se představí znovu před domácím publikem a znovu tomu bude před dalším ze státních svátků Dne vítězství, kdy se 7. května na Tyršově stadionu utkají se záložním týmem brněnských Sígrs. A rozhodně se dá očekávat, že na Šumperk bude čekat další z houževnatých protivníků. Obě květnová klání Dietos absolvují právě s brněnským celkem, když 27. května je bude čekat odveta v jihomoravské metropoli. Závěrečná třetina ročníku 2017 bude rozehrána ve Zlíně a to přesně 10. června, aby o více než čtrnáct dnů později byl odehrán poslední zápas základní části pro šumperský klub na jeho hřišti proti Třinec Sharks (25. června).

                                                             

Co je pro fanoušky podstatné a důležité jsou infomace ohledně místa a času konání všech domácích klání. Jak již bylo zmíněno a je tomu tak jako již tradičně, utkání se budou konat na hlavním hřišti v areálu Tyršova stadionu a výkop je vždy v 15:00 hod. V přehledné grafice všechny utkání Šumperk Dietos najdete také na tomto odkaze na stránkách ČAAF. V nejbližších dnech dojde k aktualizování i na našich webových stránkách.

Autor: mik, Foto: ČAAF