Poděkování klubovým partnerům

18.07.2017 19:31

Stejně jako každý rok nejde si představit, že bychom se obešli bez podpory našich klubových partnerů, kteří nám výrazně pomahají. Pro letošní rok jsme se mohli opřít o stabilní prvky naší sestavy jako Divadlo Šumperk, když dokonce jeho ředitel a jak to tak vypadá náš nový fanoušek MgA. Matěj Kašík si vyzkoušel úvodní vhod mincí na posledním domácím utkání sezóny. Svoji podporu nám vyjádřilo město Šumperk, stejně jako Olomoucký kraj. O plné žaludky šťastlivců, kteří vyhráli v poločasové soutěži se postarala Speed Pizza a  možnost potěšit svou drahou polovičku jste dostali díky voucherům od Květinového klubu. Veškerý obrazový a textový materiál na zápasech či pro další propagaci byl pořízen ve vysoké kvalitě díky Exprestisk Šumperk. Velice rádi jsme mezi sebou přivítali sympatickou Kávomilku a velkou měrou se na chodu klubu podílela firma VPRO Šumperk, s.r.o.

O informace jsme se dělili a šířili je dále díky mediálním partnerům mezi kterými se vyskytovali naši matadoři jako Týden na Severu v čele se sympaťákem sporťákem Petrem Fišerem, dále pak Šumpersko.net či Šumperk.info. Prostor jsme dostali také v pravidelném Šumperském zpravodaji, který každý občan města dostává zadarmo do svých schránek. Nezapomínal na nás ani Šumperský a jesenický deník, který vám poskytoval zvláště v tištěné podobě velmi povedené reportáže z našich utkání a klubových novinek a spolupráci s jeho sportovním redaktorem Miroslavem Perglem opět můžeme hodnotit jako vysokou. Poděkovat se sluší také internetovému serveru Rej.cz a České asociaci amerického fotbalu. Úplným nováčkem, ale velmi platným se stalo Studio Šumperk, jehož reportáže a upoutávky byly neocenitelné a budeme rádi, pokud budeme v nastolené spolupráci pokračovat i nadále. Speciálně pak patří díky i p. Minářovi z LifeTV.cz za zprostředkování živého přenosu.

Ovšem nešlo by to bez mnoha dalších, jejichž jména zůstávají utajeny, ale patří do okruhu těch jimž se sluší také poděkovat za jejich práci, čímž máme na mysli například pomocníky na pokladně, chain crew, ball boys, kameramana, komentátora utkání a všech, kdo se podílejí na bezproblémovém průběhu domácích utkání na Tyršově stadionu v Šumperku. V neposlední řadě děkujeme Tělovýchovné jednotě Šumperk za podporu a spolupráci.

Doufáme, že jsme na nikoho nezapomněli a ještě jednou: DĚKUJEME, ŽE JSTE V TOM S NÁMI!!

Autor: mik