Poděkování partnerům klubu

11.08.2018 21:32

Jako klub potřebuje hráče, tak stejnou měrou je zapotřebí i klubových partnerů, kteří nás popdorují na naš cestě a jsou nám oporou. V letošním roce jsme se mohli mírou vrchovatou opřít o podporu dvou šumperských firem VPRO a Urdiamant, jenž nám poskytli prostředky, které jsme tak mohli vložit do rozvoje a chodu klubu. 

I nadále nám klape spolupráce s Divadlem Šumperk, které pro šťastné výherce poločasové soutěže opět připravilo vstupenky na některé z vybraných představení, stejně tak svými vouchery přispěl náš dnes již stálý donátor Květinový klub. Výborná spolupráce, kterou bychom nadále chtějí rozvíjet i v průběhu náborových kampaní, se odehrávala se Speed Pizza Šumperk a kávou provoněnými cenami přispěla svým dílem sympatická Kávomilka, které patří taktéž velké díky! Tradiční je pak vztah mezi námi a městem Šumperk, které nás podpořilo, jak finančně, tak i materiálně. O vizuální prezentaci na domácích utkáních v podobě zápasového letáku se postarala firma Exprestisk

Ohledně mediálních partnerů nedošlo k výraznější změně, ale naopak jsme ještě více upevnili společnou spolupráci se všemi médii, které jsou uvedeny na hlavní stránce našich webových stránek. Bez jejich pomoci bychom se k Vám = fanouškům a divákům, dostávali zase o něco obtížněji. Nezbývá než poděkovat za věnovaný prostor a zájem o náš klub, který mu věnovali a nadále věnují. 

Nesmíme ovšem zapomenout na spoustu ''neviditelných'' pomocníků, kteří nám zvláště na domácích utkáních pomohli mírou vrchovatou! Nezištně přidali ruku k dílu a nebýt těchto dobrovolníků, tak by nemohl ani jeden ze zápasů na Tyršově stadionu být odehrán. Nesmírně si pomoci všech těchto lidí vážíme a těší nás, že jste společně s námi na jedné lodi!!

 !! D-Ě-K-U-J-E-M-E !!

Autor: mik