Představení hráčů pro sezónu 2014 - Denis Weinlich #1

16.04.2014 17:56

1.) Když jsi nastupoval do sezóny, tak někteří zlý jazykové si ťukali na čelo a kroutili hlavou, že bude vůbec úspěch, když tenhle kluk dohraje zápas, natož aby sbíral nějaké body. Byla i tohle motivace, která Tě hnala dopředu – ukázat, jak moc se mýlí? 

Na to jsem se těšil nejvíce – ukázat těm, co nevěřili v mé schopnosti, že se hluboce mýlí. Moje tělesné předpoklady to na první pohled nepotvrzují, ale právě vzhledem k mé menší postavě dokážu soupeře nemile překvapit třeba tím, že jim můžu, jak se říká tzv. proplout mezi prsty.

2.) V sezóně jsi zaznamenal dohromady 2 touchdowny a hlavně jsi nastupoval jako returner ve special teamu. Naposledy DIETOS skórovali v této disciplíně v roce 2010, ale od té doby vyšli naprázdno. Hodláš přidat touchdown i v této disciplíně? 

O to se budu snažit nejvíce. Kick off returnům se snažím tento rok věnovat více, než tu předešlou sezónu, protože věřím, že právě kick off return dokáže zápas hodně ovlivnit, ať už ze stránky skórování, tak i nabuzení týmu k lepším výkonům na hřišti. Každopádně už to nebude ten Denis Weinlich, co na začátku minulé sezóny přišel ke hře ve special teamu jako slepý k houslím. A tím pádem jsem na tuto disciplínu, čím dál více natěšený.

3.) Myslíš, že se dá zopakovat výsledek z loňské sezóny a popřípadě jej ještě vylepšit?  

Upřímně si myslím, že tuto sezónu výsledek minimálně zopakujeme, i když to nebude procházka růžovou zahradou. Máme před sebou obtížnou základní část završenou dvěma zápasy s Přerovem, který letos jen podle předpokladů nebo toho, co si v šatně před tréninkem říkáme, vypadá jako favorit na vítězství celé skupiny. Hlavně to chce hrát stylem, kdy na hřšiti necháme všechno své úsilí, protože zápasů v sezóně není mnoho a není tam místo pro chyby, které nás mohou připravit o vysněný titul.