Představení hráčů pro sezónu 2014 - Jan Hofschneider #88

05.04.2014 09:00

1.) V nováčkovské sezóně co šlo, to jsi proměnil v body a navrch jsi byl po čtvrtfinále zvolen nejlepším hráčem víkendu. Nenasadil sis tu laťku až moc vysoko?

Po pravdě řečeno si myslím, že ano. V prvním zápase, kdy jsem se „oťukával“ a byl malinko vystrašený, by mě ani ve snu nenapadlo, že bych mohl být nejčastěji skórujícím hráčem našeho klubu. V dalších zápase ze mě nervozita opadala a začalo mi to jít takřka samo. Užíval jsem si to, hrál jak jsem uměl a neohlížel se na osobní statistiky. To, že budím pozornost v řadách soupeřů jsem zpozoroval až při semifinálovém zápase s Plzní, kde o mě už dobře věděli a vlastně mě k ničemu nepustili. Během něj jsem si vůbec nešáhl na balón a uvědomil jsem si tak, že v průběhu sezóny jsem na sebe upozornil. A v následujícím ročníku to budu mít velmi obtížné.

2.) Není tajemstvím, že sis vydobyl přezdívku MEGATRON. Jak se poslouchá, když Tě spoluhráči přirovnávají k jednomu z nejlepších wide receiverů současnosti a zjevně i historie?

Tak poslouchá se to dobře (smích), ale myslím si, že je to od spoluhráčů trošku přehnané. Dařilo se mi a byl jsem platným hráčem, čímž jsem splnil to, o co mi od začátku vlastně šlo. Otázkou však zůstává, zda-li se nejednalo pouze o štěstí začátečníka (úsměv).

3.) Myslíš, že se dá zopakovat výsledek z loňské sezóny a popřípadě jej ještě vylepšit? 

Myslím, že určitě ano. V týmu přibyla spousta nových hráčů, kteří se jeví velice dobře. Už při přípravném ,,zápase,, ukázali své kvality, cit pro hru a byli platnými hráči. Z toho důvodu si myslím, že můžeme znovu pomýšlet na dobré umístění, které by mohlo být lepší, než jak tomu bylo v loni. Ale nerad bych něco zakřiknul…(úsměv).