Představení hráčů pro sezónu 2014 - Jaroslav Dus #25

31.03.2014 20:11

1.) Máš za 4 sezony již hodně za sebou a hlavně na různých postech – cornerback, kicker až nakonec jsi pro letošní rok zakotvil oficiálně na pozici tight enda. Těšíš se?    Samozřejmě že se těším - bude to pro mě první sezona, ve které budu nastupovat výhradně v útoku, což je pro mě opravdu výzva.  Budu se snažit proměnit své zkušenosti ve prospěch týmu.

2.) V sezóně 2012 jsi zaznamenal 3 touchdowny – hodláš tuto svoji statistiku letos vyrovnat či ještě vylepšit?  

Dva z těchto 3 touchdownů sice padly po interception v obraně, ale snad se mi podaří nevyjít v této sezóně naprázdno (není pravda – Jarda opravdu skóroval 3x a vše receiving pozn. redakce). Individuální statistiky jsou ale až na druhém místě, hlavní je, aby tým jako celek pracoval na 120%.

3.) Myslíš, že se dá zopakovat výsledek z loňské sezóny a popřípadě jej ještě vylepšit?  

Letos poprvé budeme sezónu hrát v téměř stejné sestavě jako minulou až na nějaké přesuny mezi pozicemi. Samozřejmě očekávání jsou velká a záleží na mnoha faktorech, jak tato sezona dopadne. Pokud se nám vyhnou zranění, a vyvarujeme se hrubých chyb, můžeme pomýšlet minimálně na stejné umístění jako minulý rok. Máme sice podle mě nejtěžší základní skupinu, ale dle mého názoru letos bude vítězem tým z východní skupiny a to ze Šumperka!