Představení hráčů pro sezónu 2014 - Jiří Vacek #55

15.04.2014 18:48

1.) Tvoje první sezóna v sedmičkové lize a vůbec v novém klubu – jak to vše hodnotíš s odstupem času?

Super, určitě lepší než jedenáctka je to prostě divočina (úsměv). Šumperk jsem si velmi oblíbil, škoda že to mám tak daleko a nemůžu být pořád všude…ale hlavně máme nejlepší hřiště, nejlepší hráče a tím pádem i nejlepší obranu a útok. Trenér je taky super, kluci jsou super a prostě všechno je nejlepší (úsměv)!! Jen kdybych přestal bloudit po Šumperku a kluci chodili více na tréninky, tak bych vše ještě daleko lepší.

2.) Prezentoval jsi se v obraně tvrdou a nesmlouvavou hrou a po odchodu linebackera Michala Bocka do útočných řad se očekává, že by jsi právě ty mohl být tím bijcem, který dá vzpomenout na jeho nekompromisně tvrdou hru. Jsi na tuto roli připraven nebo si myslíš, že to není tak úplně pravda?

Já stále doufám, že Mišpulína našeho mlátičku a paklíče občas útok zapůjčí a budeme s paklíčem útočit z obrany…(úsměv). Já už jsem starej a prťavej, klouby mi už neslouží a jen se o mě zakopává. Rozhodně se budu snažit to nezvorat a nezranit se, přičemž všem přerostlým velikánům vyhlašuju válku! Jejich kosti se budou tříštit o naše přilby a maso bude létat vzduchem (smích).

3.) Myslíš, že se dá zopakovat výsledek z loňské sezóny a popřípadě jej ještě vylepšit?  

Někteří lidi nevěří, že šumperský tým zvítězí (úsměv)? Co je toto vůbec za otázku? To je jasné, že letos excelentně zvítězíme!!!