Představení hráčů pro sezónu 2014 - Lubomír Niče #87

12.04.2014 19:56

1.) Dlouho předlouho si vrabci na střeše štěbetali, že jestli někdo by měl v trenérském řemesle podpořit hlavního trenéra, tak by jsi to měl být právě ty. Co rozhodlo, že sis ještě k hráčským povinnostem přidal ty trenérské?

Protože jsem jedním z poslední čtyřky zakládajících členů, myslel jsem, že bych to mohl být já, a také mě hodně zajímalo, jakým způsobem probíhají jednotlivá školení pod vedením Martina Kociána a jaké zajímavé věci se tam dozvím. Další důvod byl ten, že jsem chtěl svému klubu pomoci i jinak než jen na hřišti.

2.) Na svém kontě nemáš tolik touchdownů jako starting quarterback Jan Kolařík, ale jeden rekord držíš – a to nejdelší touchdownovou přihrávku v historii DIETOS (75 yardů pozn. redakce). Prozradíš nám recept?

Žádný speciální recept bohužel nemám (úsměv). A i kdybych měl, tak ho stejně neprozradím a místo Koláče (přezdívka Jana Kolaříka pozn. redakce) startuji na pozici QB já (smích). U tohoto rekordního touchdownu odvedl skvělou práci i Honza Hoffschneider, který se zbavil svého cornerbacka, a přeběhl velký kus hřiště, takže to byla týmová práce.

3.) Myslíš, že se dá zopakovat výsledek z loňské sezóny a popřípadě jej ještě vylepšit?  

Myslím, že to v našich možnostech určitě je. Tým zůstal v podstatě nezměněn, nikdo z hráčů loňského týmu neskončil, a naopak přibylo pár nadějných nováčků, takže by minimálně zopakování semifinále mohlo být reálné.