Představení hráčů pro sezónu 2014 - Michal Bock #27

27.03.2014 20:52

1.) Vloni to začalo prvním touchdownem a letos již oficiálně runinng back. Co ta změna u Tebe?

Vždycky mě to lákalo. Již delší dobu jsem usiloval o post RB, ale nedočkal jsem se. A až teď se na mě usmálo štěstí (úsměv). Když jsem s fotbalem začínal, tak jsem měl přece jenom blíž k obraně a to hlavně kvůli tomu, že jsem v hokeji hrál obránce. Postupem času jsem chtěl vyzkoušet něco nového a hlavně zjistit jestli na to mám. V obraně jsem odehrál 4 roky a je jasné že tam taky moje srdce patří, ale body dává útok a já chci bodovat co nejvíc (bouřlivý smích). 

2.) Přeci jen jste teď v týmu 4 RB – jde cítit určité napětí a rivalita mezi Vámi?

Rivalita tu určitě je, ale to je právě to dobré. V každém zápase a tréninku musíš ukázat to nejlepší, co v tobě je. Jen tak se můžeš poprat o místo v sestavě. S klukama se známe již dlouho, načež se navzájem podporujeme a hecujeme. Ovšem jednička může být jen jeden z nás (smích). 

3.) Myslíš, že se dá zopakovat výsledek z loňské sezóny a popřípadě jej ještě vylepšit?

Všechno jde, když se chce. Minulý rok jsme předvedli dobrý výkon a skončili to až v semifinále. Tudíž navazovat je na co, ale stejně tak je potřeba si uvědomit, že teď už je před námi nová sezóna. Osobně bych si moc přál to vytoužené finále – už první zápas by nám mohl naznačit, jak s ním bude či nebude vážné.