Představení hráčů pro sezónu 2014 - Ondřej Švub #18

14.04.2014 18:55

1.) V roce 2011 jsi měl na kontě 1 touchdown, v roce 2012 dokonce 3 touchdowny. V loni tzv. ani ťuk. Že by se u Tebe dostavil pokles formy? 

Je to tak (hořký úsměv). To, že jsem v poslední sezóně vůbec neskóroval má určitě více důvodů. První z nich je fakt, že se naše řady „chytačů“ rozrostly, takže jsem už nebyl pro QB jediným cílem. Co se týče mé formy, tak po fyzické stránce jsem na tom byl zatím nejlépe ze všech minulých sezón, ale po herní stránce to byl pravý opak. Na tréninky jsem chodil minimálně, což se bohužel z mnoha důvodů v přípravě na nadcházející sezónu nezměnilo (mluví zklamaným tónem). Takže je velkým otazníkem kolik balónů moje ruce chytnou letos. Stašně moc si přeji, aby se výkony všech našich widereceiverů letos vyrovnaly, a díky tomu nedocházelo k neúspěchu passových akcí, což bylo vidět hlavně v našem nejtěžším zápase v semifinále s Plzní.

2.) Připravoval jsi se letos nějak speciálně na to, aby jsi toto ,,prokletí,, zlomil a začal zase naplno rozšiřovat osobní statistiky?  

V rámci mých možností ano. Což znamená zase hlavně jen po fyzické stránce. Tréninky stíhám jen o víkendech a někdy ani ty ne. Takže to u mě bude hlavně o štěstí (smích).

3.) Myslíš, že se dá zopakovat výsledek z loňské sezóny a popřípadě jej ještě vylepšit?  

Věřím tomu, že ano.