Představení hráčů pro sezónu 2014 - Ondřej Trofim #70

11.04.2014 20:12

1.) Vloni jsi byl hlavně ofenzivním lajnařem, ale letos Ti bude patřit místo v linii defenzivní. Je to přesně ten prostor, kde hraješ nejraději?

Ano, je pravdou, že jsem dvě sezóny hrál primárně OL, avšak vždy jsem tak trošku tíhnul k   obraně a chtěl hrát v DL, takže tuto sezónu se mi splnilo mé velké fotbalové přání (usmívá se).

2.) Ve scrimmage proti Bucks jsi se blýsknul dvěma sacky a k dalším mnoho nechybělo. Naladil ses tedy na novou sezónu v pozitivním duchu a můžeme podobné kousky ještě očekávat?

Co se týče scrimmage, tak ta mě jednoznačně naladila pozitivně. Byla to vlastně taková moje premiéra v obraně. Po sezónách, kdy jsem střídal průběžně OL i DL se tak konečně mohu na 120% zaměřit jen na obranu. Mé ambice jsou právě   i v tom, že bych rád zakusil nějaký ten sack (smích). Hlavně chci, ale být co nejvíce přínosný týmu a udělám pro to VŠE!!!

3.) Myslíš, že se dá zopakovat výsledek z loňské sezóny a popřípadě jej ještě vylepšit?

Nerad „věštím“ budoucnost... Uvidíme, jak nám to průběžně půjde, ale myslím si, že máme na zopakování a dokonce i     na vylepšení výsledku z předchozí sezóny. V týmu jsou nové posily, v některých případech proběhly určité změny v sestavě týmu a já osobně si myslím, že jsme všichni ve výborné formě. Určitě je tedy na co se těšit (směje se).