Šumperský klub se představí na hudebním festivalu FINGERS UP

04.08.2015 19:27

O nadcházejícím víkendu se klub amerického fotbalu Dietos představí na hudební akci FINGERS UP, která se již několikátý rok koná v Mohelnici a patří neodmyslitelně k letním měsícům. A protože festival se prezentuje trošku jinak, než jak je mnohé publikum zvyklé, tak v rámci tohoto festivalu bude v areálu Morava k vidění stánek věnující se právě našemu klubu. 

Hráči, kteří se na festival chystají, aby prezentovali klub amerického fotbalu Dietos široké veřejnosti, slibují všem příchozím velice otevřenou a pozitivní atmosféru, která se ponese celým festivalem již od pátečního odpoledne, kdy se brány areálu oficiálně otevírají veřejnosti. Vystoupí skvělé zahraniční a české hvězdy, přičemž pro všechny návštěvníky je připraven různorodý doprovodný program v němž si každý vybere dle svého gusta, jelikož FINGERS UP je více než jen kvalitní hudba! Více informací a kompletní program lze nalézt na oficiálních stránkách festivalu   zde  .

Díky mapce areálu Fingers Up 2015 mohou návštěvníci objevit všechna překvapení, která pro ně tento rok připravili pořadatelé mohelnického festivalu:

V termínu 7.-8.8.2015 se na VÁS společně s pořadateli festivalu těšíme na viděnou!

Autor: mik, Foto: Fingers Up