Tváře sezóny 2015 - Jaroslav Dus #25

15.03.2015 14:52

V sezóně 2015 vyběhneš na hřiště opět v pozici tight enda. Jsi již s touto pozicí tzv. sžitý?

Řekl bych, že ano, ale stále je hodně toho co zlepšovat. Doufám, že letos díky změně pravidel ze 7 na 8 hráčů dostanu více prostoru ukázat svoje kvality.

V loni jsi si moc radosti neužil, ať již se jednalo o individuální tak týmové statistiky. Věříš, že letos to přeci jen bude veselejší?

Já jsem nikdy na individuální statistiky nehrál, jsme jeden tým, a pokud budu muset v zájmu týmu dělat tzv. černou práci a povede ku prospěchu celého týmu, tak mi nebude vadit, když jako jedinec nebudu zářit. Minulý rok jsme věřili, že to dotáhneme daleko a nedopadlo to zrovna nejlépe, proto bych nechtěl odhadovat, jak to dopadne letos, ale věřím v to, že máme na to překvapit.

Letos poprvé se konečně podařilo uspořádat předsezónní soustředění. Těšíš se a myslíš si, že může taková akce pomoci ještě k větší týmové soudržnosti?

Na soustředění se těším a jsem rád, že se to povedlo zorganizovat, bohužel už teď vím, že ho z rodinných důvodů nebudu moci absolvovat celé. Tyto akce jsou zvláště před sezónou hodně důležité, jak z hlediska týmové soudržnosti tak i doladění herních taktik.

Autor: mik