Tváře sezóny 2015 - Martin Bartoš #51

13.03.2015 21:44

Jak moc připraven vstupuješ do ročníku 2015 a čekáš, že by pro Tebe jako ofenzivního linemana mohla být změna ze sedmičky na osmičku obtížná? 

Bohužel začátkem listopadu jsem si při tréninku natáhl vazy v kotníku, což mi neumožnilo trénovat až do ledna. Ovšem poslední dobou se to lepší, kotník už jde cítit méně a dostávám se do toho správného rytmu (úsměv). S ohledem přestupu na 8mičku se bude pravděpodobně více hrát s tight endem, který bude dalším hráčem na lajně, ale celkově to jako lineman moc nepocítím.

Jsi center a lídr ofenzivní lajny jaký máš pocit z letošního složení tohoto důležitého prvku ofenzivní části týmu?

Letošní složení ofenzivní lajny se mi začíná čím dál víc líbit, protože jsem nejmenší a přitom mám 194 cm (smích). Navíc jsou tu super kluci a pomalu se do toho dostáváme, vypadá to, že konečně ta lajna něco taky udělá!

Letos poprvé se konečně podařilo uspořádat předsezónní soustředění. Těšíš se a myslíš si, že může taková akce pomoci ještě k větší týmové soudržnosti?

Na soustředění se těším. Je to pro nás něco nového, i když jsem čekal, že to bude trochu jiné, ale lepší než nic! Můžu jen doufat, že účast bude hojná a pořádně zamakáme. 

Autor: mik