Tváře sezóny 2015 - Matěj Hrdina #26

09.03.2015 19:47

V loni Ti evidentně rotování společně s dalšími dvěma spoluhráči na pozici runningbacka vůbec neuškodilo. Sbíral jsi důležité yardy a navrch podpořeno i takovými lahůdkami jako 60 yardů pass TD a 61 yardů run TD. Co si pro diváky nachystáš letos?

Doufám, že letošní sezóna bude alespoň stejně úspěšná jak loňská a pomůžu týmu k lepším výsledkům a posunu v žebříčku nahoru. Každopádně bude to těžká práce, hřiště bude větší a o hráče navíc v každém týmu takže určitě výzva.

V přípravném období je to s tvojí účastí přinejmenším na štíru. Neutrpí tvé výkony a předvedená hra?

Bohužel je to pravda, přes týden jsem v Brně kvůli studiu na VŠ a o víkendu se občas stane, že musím do práce. Pokud to ale jen trochu jde, snažím se na trénink dorazit. Nejvíc je to vidět na fyzičce a na souhře s týmem.

Letos poprvé se konečně podařilo uspořádat předsezónní soustředění. Těšíš se a myslíš si, že může taková akce pomoci ještě k větší týmové soudržnosti?

Rozhodně se těším, myslím, že to bude pro tým přínosem jak po herní stránce, tak to určitě i členy stmelí. Je to taktéž příjemná změna oproti klasickým tréninkům a bude to určitě zajímavé.

Autor: mik